Hippe rugzak Zeehond

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP218

Dit uniek rugzakje is gemaakt uit biologisch katoen en toont een guitige illustratie van een lieve zeehond. Coq en Pâte houdt van pooldieren en alle dieren in uitbreiding.

Bio is beautifull is niet voor niets hun slogan! Ideaal kraamcadeau of cadeautje voor de eerste schooldag.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieMarine Team
TypeRugzakken
KleurMuntgroen
DiertjesZeehond

Dit lieve, bio-katoenen rugzakje voor peuters en kleuters is perfect om alles mee te nemen naar de crèche of kleuterschool en komt uit de nieuwe SOS - Save the Species collectie van Coq en Pâte.  Met verstelbare schouderriemen, 2 magnetische sluitingen, een stevig handvat en een handig vakje binnenin.

Afmetingen: 23 x 23 x 7,5 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…