Hippe scooter loopfiets - mint

Staat: Nieuw product

Janod

JS483

Tuut, tuut! Trek erop uit in stijl met deze houten scooter met echte bandjes van Janod.

Zeg niet zomaar loopfiets tegen deze schattige retro scooter in mint, ideaal voor uitstapjes in stijl. De tweewieler helpt je kind zijn evenwicht te oefenen en coördinatie bij te schaven maar ziet er bovenal gewoon super hip uit.

89,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J03243

SamenstellingenHout
TypeLoopfietsen
KleurMuntgroen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Eindeloos tourtjes rijden op de houten scooter/loopfiets Mint van Janod, met in de hoogte verstelbaar zadel en echte rubberen banden. Door het zitje van de scooter aan te passen in hoogte groeit deze houten loopfiets perfect mee met je peuter of kleuter (van 32 tot 36,5 cm)

Met opblaasbare bandjes, ergonomische handvaten in rubber, wordt ongemonteerd geleverd.

Leeftijd: 2 - 5 jaar
Materiaal: hout
Afmetingen: 77 x 33.5 x 51 cm

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.