Set met 2 manden Korbo - Large - Oker

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM250

Opruimen was nog nooit zo leuk met deze gevlochten manden in mooi roze kleur. De lederen handvaten maken het makkelijk om ze te verplaatsen, op te pakken en weer neer te zetten.

Opnieuw een fantastisch item uit de mooie collectie woonaccessoires van KidsDepot!

79,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 46000433

TypeOpbergmanden
KleurMosterdgeel

Kwalitatieve Korbo Set Opbergmanden Large Oker zijn gemaakt van gevlochten koord met leatherlook handvaten. Deze handige manden - in 2 verschillende formaten - zijn stevig, van prima kwaliteit en blijven daardoor ook zonder inhoud goed staan, waar je ze ook neerzet. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: geel, mist en grijs. Ook verkrijgbaar in een medium formaat.

Afmetingen: ø 23 cm - 32 cm hoog en ø 38 x 37 cm hoog

Materiaal: katoen

_

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de plaid over het bed en de lamp aan het plafond, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot aan de de dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
KidsDepot is een hip Nederlands decoratiemerk van Coming Group BV. De kleurrijke collecties van dit frisse merk helpen je moeiteloos een unieke look te creëren voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer. Met Kidsdepot maak je het plaatje helemaal compleet!Stijlvolle woondecoratie voor alle kidsKidsdepot heeft toffe woonaccessoires voor kinderen van alle leeftijden. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur. Kidsdepot heeft het allemaal! Hun ruime collecties zorgen ervoor dat jij de perfecte sfeer in huis brengt.