set van 6 melamine theelepels - urban

Hippe set van 6 melamine theelepels - urban

Staat: Nieuw product

Rice

RI046

De klassieke color-blocked lepels van Rice zijn lekker stevig en komen in een set van 6. Deze urban-kleuren zijn lekker hip en hedendaags en zijn eigenlijk ook gewoon unisex.

Er zijn vele kleurtjes om tussen te kiezen dus twijfel je nog, bekijk dan zeker ook de andere lepel-setjes van Rice.

9,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPO-6SURBXC

Een klassieke Rice-set met 6 melamine lepels in hippe urban tinten.
Met deze lepels breng je kleur aan tafel! Erg leuk voor thuis, maar ook super handig om mee te nemen om onderweg een fruitpapje te geven of te gaan picknicken.

Afmetingen: 14 cm lang

Materiaal: gemaakt uit melamine

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.030.140.07
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.