Historische plaat puzzel in het Frans

Staat: Nieuw product

Vilac

JT190

Leuke puzzel van in totaal 400 stukjes die je kindjes tegelijk ook iets bijleert. Van dino's, oermensen, ridders, zeevaarders, Jeanne d'Arc, Napoleon en alle andere belangrijke historische figuren, gebouwen, kunstwerken en ... alles komt terug.

Van de prehistorie tot de Franse revolutie en verder ... deze historische puzzel leert je alles wat je moet weten over de geschiedenis, van 66 miljoen jaar geleden tot nu.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2737

CollectieVilac Jeux
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

Deze educatieve magnetische puzzel (enkel in het Frans) van VILAC bestaat uit 4 delen van telkens 100 stukjes. Leg de 4 historische puzzels naast of boven elkaar en herbeleef de belangrijkste historische gebeurtenissen uit onze geschiedenis. Van deze grote puzzel is ook een magnetische fries voor aan de muur beschikbaar.

Leuk voor in de klas of thuis.

Afmetingen: 300 x 15 cm - doos: 45 x 16 x 6 cm

Aantal stukjes: 400

Materiaal: karton

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.84
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!