NULL

Hobbyboek - Mama baby naaiboek

Staat: Nieuw product

Forte Uitgevers

KZ23523

Meer dan 35 naaiprojecten voor een goed buikgevoel!

Hoe begroet je een nieuwe wereldburger nu beter dan met liefdevolle,...

18,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Meer dan 35 naaiprojecten voor een goed buikgevoel!

Hoe begroet je een nieuwe wereldburger nu beter dan met liefdevolle, zelfgemaakte cadeautjes? Mama’s kunnen zich tijdens de zwangerschap met de patronen uit dit boek uitleven op de naaimachine & familie en vrienden vinden talrijke ideeën voor vertederende en praktische projecten om te geven bij de babyshower of het kraambezoek. Van dekens, wiegbekleding en luiertassen voor dagelijks gebruik, tot decoraties voor de babykamer en vrolijke speelgoeddieren.

Het Mama baby naaiboek bevat alles waar mama’s en baby’s vrolijk van worden.De projecten zijn eenvoudig te maken en zeer geschikt voor iedereen die het naaien weer oppakt of die ermee wil beginnen. Alle sjablonen staan achterin het boek.

Auteur: Susanne Bochem
ISBN: 9789462500105
Pagina's: 144

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.52400.72
Forte Uitgevers is een zelfstandige non-fictie uitgeverij en brengt praktische en inspirerende boeken op de markt die volop handvatten bieden om met je hoofd, je hart en je handen aan de slag te gaan. Het is een sterk boekenmerk op het gebied van Opvoeding, Creativiteit, Lifestyle, Spiritualiteit, Praktische psychologie, Informatieve kinderboeken en Sport.