Houten blokpuzzel - Ingela P Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ29315

Vilac & Ingela P. Arrhenius (31)

Een man met snor in een ballerina-pakje ?! Een hond met een gitaar en spijkerbroek?! Dat wordt echt dolle pret ! Stapel en combineer allerlei...

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7706

CollectieVilac Premier âge
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Een man met snor in een ballerina-pakje ?! Een hond met een gitaar en spijkerbroek?! Dat wordt echt dolle pret ! Stapel en combineer allerlei personages en outfits. Je kan wel meer dan 100 verschillende mannetjes en dieren creëren.
Set van 6 houten blokjes met prachtige afbeeldingen van de fabuleuze Scandinavische designer Ingela P Arrhenius.
Geschikt voor kids vanaf 2 jaar. Perfect spelletje om de fijne motoriek te bevorderen en de hand-oogcoördinatie te oefenen. En vergeet natuurlijk niet om dikke pret te hebben :-)

Onderhoud: De houten figuurtjes kan je schoonmaken met een vochtige doek.Opmerking: kleurtjes en designs kunnen afwijken per set.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19850.48
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories