blocs de construction De toutes les couleurs

houten bouwstenen 'Kakelbont'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28267a

Met deze kleurrijke bouwstenen kunnen kinderen talrijke leuke torens bouwen. De verschillende effecten (belletje, doorkijk en rammelknikker) zijn...

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302157

Met deze kleurrijke bouwstenen kunnen kinderen talrijke leuke torens bouwen. De verschillende effecten (belletje, doorkijk en rammelknikker) zijn ideaal voor kleine ontdekkers en stimuleren alle zintuigen. Geschikt voor bouwmeesters vanaf 1,5 jaar.

Materiaal: beukenhout.
Afmetingen blokken: 4x4x4 cm.
Inhoud: 21 bouwstenen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
28.14.833.71.198
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.