Houten croquet spel - Family

Staat: Nieuw product

Janod

JS332

Wie het eerst zijn gekleurde houten bal tot bij de eindpaal krijgt, is de winnaar! Dit klassieke familiespel blijft een topper op een zonnige dag. Iedereen naar buiten en spelen maar!

63,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J03211

SamenstellingenHout
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Met de hele familie of onder vrienden, maakt niet uit of je groot of klein bent, zodra je een houten hamer kan vasthouden, doe je mee. Je oefent spelenderwijs je behendigheid. Na het spelen kan je alles netjes opbergen in de handige trolley. De hele set bestaat uit 4 hamers, 4 ballen, 1 begin en 1 eindpaaltje, 6 bogen en een karretje.

Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
Afmetingen: 33 x 24,5 x 76 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.760.252.43
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.