Houten deksel van opbergmand (medium)

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Wire Basket by Ferm Living (8)

Op ieder potje past een deksel! Dit houten deksel hoort bij de funky ijzeren opbergmand van Ferm Living. Het deksel heeft een diameter van 50 cm...

79,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3124

TypeOpbergmanden
KleurMeerkleurig

Op ieder potje past een deksel! Dit houten deksel hoort bij de funky ijzeren opbergmand van Ferm Living. Het deksel heeft een diameter van 50 cm en is gemaakt van hout. Met dit deksel tover je de opbergmand om naar een hip tafeltje! Leg er een kussentje op en je kan er lekker op gaan zitten! Bijhorende manden zijn ook opgenomen in ons Ferm Living assortiment.

Enkele onderhoudtips ter bescherming van het hout: smeer in de eerste maand het deksel 4 maal in met lijnolie of bijenwas. Herhaal dit sporadisch na de eerste maand. Veeg het hout nooit af met een vochtige doek!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.47
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieur items met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005.Het verhaal van Ferm LivingHet bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen. Ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.Wire Basket by Ferm LivingDe Wire Basket van Ferm Living is een absolute bestseller. En ook een echte musthave voor in jouw interieur. Deze metalen opbergmand komt in drie maten en verschillende kleuren, én kan je combineren met een matching houten deksel. Met dat deksel bouw je de opbergmand in een oogwenk om naar een trendy tafeltje. Mooi én multifunctioneel dus!Ferm Living kiDs CollectieBreng sfeer in huis met de Ferm Living kiDs Collectie ! In deze collectie vind je alles om de kamer van je kind nog wat gezelliger te maken: muurlampen, kussens, dekentjes, tapijten, bedlinnen, behangpapier en ga zo maar verder. Elke stuk is uniek en van hoogwaardige kwaliteit.
Collectie Wire Basket by Ferm Living
Inspiratie en stories