hochet grenouille Frido

houten grijpspeeltje 'kikker frido'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24995

Rammelaars van HABA (19)

Kikker frido is gemaakt uit hout en heeft een knalgroen hoofd. Gekleurde ringen en houten cilinders zitten rond een elastisch koord en geven jouw...

14,95 €

Add to my wishlist

Kikker frido is gemaakt uit hout en heeft een knalgroen hoofd. Gekleurde ringen en houten cilinders zitten rond een elastisch koord en geven jouw baby eindeloos speel- en sabbelplezier te geven. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Stimuleert de grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: hout. Geschikt voor ukies vanaf 1.5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7700.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300550

Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en thema's