houten grijpspeeltje 'magische boog'

Houten grijpspeeltje - magische boog*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13601

Rammelaars van HABA (22)

Deze houten rammelaar heeft een eenvoudig design met 6 vrolijk gekleurde kralen. De uitnodigende kleuren zullen je kind stimuleren om het...

11,95 €

8,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze houten rammelaar heeft een eenvoudig design met 6 vrolijk gekleurde kralen. De uitnodigende kleuren zullen je kind stimuleren om het speeltje te grijpen en de textuur van het hout te ontdekken. Je baby kan de ring pakken, aangeven, weggooien of op bijten en zal zo zijn fijne motoriek en coördinatie ontwikkelen.
Materiaal: esdoornhout en beukenhout.
Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.34.513.10.054
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2169

Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories