houten hangfiguur 'Toverkikker'

Houten hangfiguur - Toverkikker *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25840

De toverkikker van HABA trekt de aandacht van kleine ontdekkers. De kikker moedigt kindjes aan om te grijpen, een perfecte oefening van de...

17,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De toverkikker van HABA trekt de aandacht van kleine ontdekkers. De kikker moedigt kindjes aan om te grijpen, een perfecte oefening van de motoriek! Met belletje, geschikt vanaf 6 maanden. Materiaal: hout, polyester. Lengte: 18 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.76.87.10.123
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300588