Houten hexagon box met regenwolk - Nude

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ26821

MINI Bloomingville (205)

Hang dit kastje in de babykamer om kleine schatten in te etaleren, gebruik het als houten kastje voor je doopsuiker in te presenteren of ze het op een kast als extra opbergruimte voor mini spulletjes.

Dit deco item komt altijd van past, de kleur is zacht en de grafische wolkjes geven het een extra unieke touch.

53,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 50201172

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Geef de kinderkamer een ferme boost met de hexagon box van Bloomingville! Het houten kastje is erg leuk om kleine schatten te etaleren. De box staat mooi op een kast of kan met een haakje opgehangen worden aan de muur. Afgewerkt met een regenwolkje en een roze touch.

Afmetingen: 44x16x38,5 cm.

Materiaal: hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4438.5160.9
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories