Houten insectenhotel

Staat: Nieuw product

Vilac

JT202

Is je kleine kapoen helemaal weg van kruipende beestje en vliegende insecten? Hang dan dit kleurrijk insecten hotel in je tuin of op je terras. 

Het beidt een beschutte plek voor de diertjes en helpt bij de biodiversiteit. De insecten, beestje, bijen, ... zullen je erg dankbaar zijn.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3808

CollectieVilac Plein Air
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten insectenhotel van VILAC. Leuk om op te hangen en de beestjes in je tuin een beschut plekje te geven weg van de koude, andere dieren en koude wind. Er zijn verschillende plekjes voor de insecten om zich beschut in te verstoppen. Goed voor de biodiversiteit van je tuin.

Afmetingen: 18 x 33 x 10 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: + 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.78
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!