Houten kapstok - Ijsje

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV123

MINI Bloomingville (143)

Waan je elke dag in putje zomer dankzij deze mooie en tegelijk handige kinderkapstok van het Deense Bloomingville. Deze muurdeco komt vast goed van pas in de kinderkamer en ziet er ook leef supertof uit.

Kies jij de frisco of het regenboogijsje? ;-)

37,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82046879

TypeKapstokjes
KleurMeerkleurig
Bloomingville themaNordic Wonderland

Houten kapstok met ijsjes van Bloomingville Mini, leuk voor in de kinderkamer of in de hal om de kinderen hun jassen aan op te hangen. Deze houten kapstok is zowel functioneel als decoratief. De haakjes hebben de vorm van 4 verschillende gelakte ijsjes.

Materiaal: beuken hout

Afmetingen: 35 x 13 x 6,5 cm

_

Speelgoed, speelgoed, speelgoed. Elk gezin met jonge kinderen kan ervan meespreken,: het neemt je huis over - van hun eigen kamer, tot de woonkamer en zelfs keuken. Het is er in alle vormen, kleuren maar waar vind je het perfecte speelgoed dat creativiteit, kwaliteit en design combineert? Wel we hebben goed nieuws! De nieuwe collectie van Bloomingville mini 'has got you covered'. Klaar om te spelen? Let's go!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13386.50.25
  • Door Margot D.
  •  de 12/05/2020
Kinderen heel blij met die kapstokje. Speels & origineel. Verf gaat er wel een beetje af als je wat hardhandig omgaat met het kapstokje, maar stoort niet. Zeker tevreden.
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories