Houten looprol - Roll 'n Walk

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT142

Eerste speelgoed van Plan Toys (47)

Roll'n walk! Deze houten loopwagen is een heerlijk (en eerlijk) geschenk voor een eerste verjaardag en stimuleert je kleine wereldontdekker om zijn eerste stapje te zetten, te gaan en te blijven gaan.

Bovendien is het volledig ethisch verantwoord geproduceerd met duurzame materialen, een echte hit bij ouders die graag zorg dragen voor onze planeet.

100,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5188

SamenstellingenHout
CollectiePush & Pull
TypeLoopwagentjes
Leeftijdvanaf 10 maanden

Maak de eerste stapjes eens zo leuk met deze houten Roll 'n Walk van Plan Toys. Deze unieke loopwagen groeit mee met je kind, je kan hem in hoogte verstellen en ook de extra wieltjes kunnen er na verloop van tijd af. Binnenin zit een belletje dat rinkelt terwijl je kleintje vooruit gaat.

Leeftijd: vanaf 10 maanden

Afmetingen: 51 x 35 x 38 cm

Materiaal: duurzame materialen waaronder ecologisch rubberhout en planwood

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.98
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories