NULL

houten muziekmobiel Les Pachats*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ27272

Een bijzonder mooie mobiel om aan baby's wiegje te bevestigen. Lieve figuren uit de Les Pachats familie bengelen vrolijk aan de houten ...

79,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een bijzonder mooie mobiel om aan baby's wiegje te bevestigen. Lieve figuren uit de Les Pachats familie bengelen vrolijk aan de houten mobiel. De zachte melodie wiegt kindjes rustig in slaap. De muziekmobiel is geschikt vanaf de geboorte tot 5 maanden en stimuleert het gezichtsvermogen van de baby.
Met montage-instructies. Afmetingen: 33x58 cm.

Controleer dat de mobiel buiten bereik van de baby en stevig is bevestigd. Opgelet! De gedemonteerde onderdelen buiten het bereik van kinderen houden. Om elk gevaar voor verstrengeling te voorkomen, het speelgoed verwijderen zodra het kind zich op handen en knieën probeert op te richten of probeert te kruipen.
Laat de baby er niet mee spelen of naar grijpen. Als voorzorgsmaatregel mag de mobiel niet direct boven het hoofdje van de baby worden opgehangen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
335800.87
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!