Snijplank Egel

Houten ontbijt- of snijplankje Egel

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV090

MINI Bloomingville (194)

Wat een schatje is deze egel ! Dit plankje is perfect voor kleine helpende handjes in de keuken. Dit mooie houten bord gemaakt van acaciahout is niet alleen praktisch maar ook heel decoratief. Leg  's ochtends je toast of de snack van je peuter op dit houten diertje of gebruik hem om aperitiefhapjes op te presenteren.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Houten plankje in de vorm van een egel uit de Bloomingville Mini-collectie. Een grote liefde voor een onbezonnen kindertijd is de drijfveer achter deze wondermooie kindercollectie van dit Deense merk. Ontdek de volledige Mini-collectie met het mooiste tableware, zachtste textiel en nog meer kinderkamer essentials.
Home is where love is. - Bloomingville

Materiaal: acacia-hout

Afmetingen: 15 cm x 2cm x 10,5 cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
123150.3
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :40124074

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories