Houten ontbijt- of snijplankje Egel

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV090

MINI Bloomingville (176)

Wat een schatje is deze egel ! Dit plankje is perfect voor kleine helpende handjes in de keuken. Dit mooie houten bord gemaakt van acaciahout is niet alleen praktisch maar ook heel decoratief. Leg  's ochtends je toast of de snack van je peuter op dit houten diertje of gebruik hem om aperitiefhapjes op te presenteren.

12,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 40124074

TypeSnijplanken
KleurBruin

Houten plankje in de vorm van een egel uit de Bloomingville Mini-collectie. Een grote liefde voor een onbezonnen kindertijd is de drijfveer achter deze wondermooie kindercollectie van dit Deense merk. Ontdek de volledige Mini-collectie met het mooiste tableware, zachtste textiel en nog meer kinderkamer essentials.
Home is where love is. - Bloomingville

Materiaal: acacia-hout

Afmetingen: 15 cm x 2cm x 10,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
123150.3
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories