Houten park Joe voor poppen - Nina

Staat: Nieuw product

Minikane

MKA072

Alsof de poppen van Minikane nog niet leuk genoeg zijn, zijn daar de Minikane poppenaccessoires!

Dit houten park is zo leuk voor rollenspel en uren speelplezier met jouw favoriet popje en knuffels. Een geweldig geschenk voor elke poppenouder!

62,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 50.21.016

TypePoppenaccessoires

Houten box Joe voor poppen Nina gemaakt in Europa door Minikane. Zelf te monteren. De Poala Reine pop is niet inbegrepen, maar wel verkrijgbaar bij De Kleine Zebra dus kies snel jouw favoriet uit de complete Minikane collectie >

Afmetingen: 30,5 × 30,5 × 25 cm
Gewicht: 1400 gr
Materiaal: structuur in licht hout, geleverd met een klein fleecedeken van 100% katoen  (geleverd zonder pop of poppenaccessoires)
Let op: wordt geleverd zonder pop of poppenaccessoires, het poppenpark is speelgoed en geschikt voor poppen en knuffels, niet geschikt om zelf in te gaan zitten of om baby's in te zetten, overbelasting kan het park beschadigen.

_

Minikane brengt ons de mooiste poppenaccessoires en hippe Paola Reina-poppen. Deze worden sinds 1870 in de Alicante-vallei van Spanje gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit: van de haartjes, de ogen, tot de zoete geur van vanille, allemaal vrij van nare stoffen. De Minikane poppen zijn geweldige cadeautjes voor elk kind, ongeacht geslacht, ras of cultuur.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MINIKANE is een Frans merk en de officiële verdeler van de hippe Poala Reina-poppen met zachte, subtiele vanille geur. Een geweldig geschenk voor elke hippe poppenouder. De poppen hebben elk een unieke look, los van ethnische oorsprong. Zo kan elk kind - ongeacht geslacht, ras, herkomst of cultuur - zich identificeren met deze hippe babypoppen en eentje kiezen dat écht bij ze past. Levensechte speelpoppen en de mooiste accessoires Je kan de levensechte babypoppen perfect combineren met de unieke poppenkleertjes en poppenaccessoires. Ze bieden een uniek brede selectie accessoires om jouw pop te personaliseren en nog meer karakter te geven. Vul de mini-kledingkast van je pop met hippe kleertjes in de mooiste stofjes en schattige accessoires of ga een wandeling met ze maken in hun hippe poppenbuggy. De mogelijkheden zijn eindeloos met Minikane en ze zijn geweldig om cadeau te doen!