maison de poupées design Cloud House blanc

houten poppenhuis Cloud House

Staat: Nieuw product

Rock & Pebble

KZ28143

Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle...

180,00 €

117,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle objecten die passen in een hedendaagse setting. Net zoals deze wolk!

Een poppenhuis in de vorm van een wolk met twee verdiepingen en drie open kanten, dat is uniek! De wolk is met de hand afgewerkt, gemaakt uit multiplex berkenhout en bewerkt met niet-giftige verf op waterbasis. Naast poppenhuis is de wolk ook een bijzonder deco-object in de kamer!

Poppenhuizen van Rock & Pebble worden in een platte doos geleverd, inclusief montage-instructies & een linnen zakje. Door een slim schuifsysteem kunnen de huizen heel eenvoudig, zonder gereedschap, gemonteerd worden. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Accessoires zoals poppen & meubels worden niet meegeleverd en zijn apart verkrijgbaar in ons Rock & Pebble assortiment.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03002.11
Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle objecten die passen in een hedendaagse setting. Niet een traditioneel poppenhuis, maar wel houten peren, appels, olifanten en wolkjes huisvesten dito minimalistische popjes. Een uniek concept! Poppenhuizen van Rock & Pebble zijn met de hand afgewerkt en gemaakt uit onbehandeld, multiplex berkenhout. Gewoon zo gebruiken of toch liever verven, vernissen of versieren... het kan allemaal! Ook met de Pebbles - de moderne inwoners van de huizen - kan je zelf aan de slag. Om de spelbeleving helemaal te vervolledigen, biedt Rock & Pebble poppenhuis meubels aan in een dezelfde minimalistische stijl. Natural, non toxic, sustainable is our goal. Imaginative, playful and artistic is our soul. (Rock & Pebble)