set de meubles en bois naturel pour maison de poupées

houten poppenuis meubels

Staat: Nieuw product

Rock & Pebble

KZ28151

Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle...

36,00 €

23,40 €

Add to my wishlist

Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle objecten die passen in een hedendaagse setting. Net zoals deze houten poppenhuis meubels!

Geen poppenhuis zonder meubels. Daarom bedacht Rock & Pebble voor de inwoners van hun poppenhuizen (Pebbles) deze meubels met een modern, minimalistisch design. Een set bevat 18 meubels, tijd om de Pebbles te verwennen met een nieuw interieur! De meubels zijn gemaakt uit onbewerkt beukenhout. Gewoon zo gebruiken of zelf verven en versieren, het kan allemaal! Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
232300.52
Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle objecten die passen in een hedendaagse setting. Niet een traditioneel poppenhuis, maar wel houten peren, appels, olifanten en wolkjes huisvesten dito minimalistische popjes. Een uniek concept! Poppenhuizen van Rock & Pebble zijn met de hand afgewerkt en gemaakt uit onbehandeld, multiplex berkenhout. Gewoon zo gebruiken of toch liever verven, vernissen of versieren... het kan allemaal! Ook met de Pebbles - de moderne inwoners van de huizen - kan je zelf aan de slag. Om de spelbeleving helemaal te vervolledigen, biedt Rock & Pebble poppenhuis meubels aan in een dezelfde minimalistische stijl. Natural, non toxic, sustainable is our goal. Imaginative, playful and artistic is our soul. (Rock & Pebble)