Houten set van 40 kleurrijke blokken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT258

Een ideale starterskit om te beginnen met bouwen. Maak een kasteel, je droomhuis tot een complete stad!

In deze PlanToys blokkenset zitten 40 geometrische vormen in blank hout en enkele accentblokken in felle kleurtjes waarmee je oneindig veel constructies kan maken. Dit houten bouwspeelgoed is een klassieker en valt vast en zeker in de smaak van jouw mini.

30,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5513

CollectieBlocks & Construction
TypeBlokken
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden

Set van 40 kleurrijke houten blokken van Plantoys, een klassieker van dit duurzaam speelgoedmerk uit Thailand. De blokken stimuleren creativiteit, inzicht en fijne motoriek bij je kleine bouwer en staan garant voor uren speel- en bouwplezier.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: rubber hout
Gewicht: 0,6 kg

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.