Houten stapelspel - containerschip

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28067

Het containerschip van Vilac vaart de haven binnen om zijn cargo te lossen en laden. Het schip kan wel meer dan dertig containers dragen, help je...

34,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2315

CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar
Het containerschip van Vilac vaart de haven binnen om zijn cargo te lossen en laden. Het schip kan wel meer dan dertig containers dragen, help je mee stapelen?
Het houten stapelspel van Vilac is geschikt voor mini kapiteinen vanaf 3 jaar.
Inhoud: 35 pcs. Formaat: 40x10 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4512.591.2
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!