Houten veerboot - Vilacity

Staat: Nieuw product

Vilac

JT194

Vilacity van Vilac (7)

Op reis gaan met de boot, hoe leuk is dat. Bij deze houten veerboot zitten leuke autootjes die op en af de boot kunnen rijden en heel graag meevaren naar je volgende bestemming. Parkeer je op het dek of in de laadruimte?

Hier is de reis het belangrijkste. Vaar je mee?

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2368

CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Toffe houten veerboot met laadklep die naar beneden kan zodat de autootjes op de boot kunnen rijden. Deze speelboot is ook voorzien van een schuifdeur en maakt deel uit van het Vilacity gamma van het Franse merk Vilac, een gamma vol leuke garages, circuits en bouw-accessoires om volledig mee te gaan in je kind zijn fantasie en ze hun eigen stad te laten creëren.

Inbegrepen: 3 autootjes uit hout

Materiaal: hout

Afmetingen: 30 x 19 x 11 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Al ruim 100 jaar maakt Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.
Collectie Vilacity van Vilac
Inspiratie en stories