Houten vorm- en sorteerspel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT245

Welke kleur pak je eerst, welke vorm past waar? Dit houten sorteerspel is gemaakt van duurzaam rubberhout en afgewerkt met inkt op waterbasis, volledig vrij van nare stoffen.

Een ideaal cadeau voor je hartendief's eerste verjaardag!

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5398

CollectieLearning & Education
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten vorm- en sorteerspel van Plantoys is een klassiek babyspeeltje. De Shape N Sort wordt geleverd met 3 basisvormen: een vierkant, driehoek en cirkel. Het houten sorteerspeelgoed helpt bij het ontwikkelen van hand-oog coördinatie, fijne motoriek en kleurherkenning.

Materiaal: rubberhout
Afmetingen: 24 x 11,5 x 10,0 cm
Gewicht: 730 gram
Leeftijd: vanaf 12 maanden

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.