Houten winkelkarretje

Ideaal voor elke kleine shopper vanaf 2 jaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT075

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (42)

Shop till you drop met dit houten winkelkarretje van Plan Toys!

Fijn houten speelgoed om mee rond te rijden in de living, helemaal vol en daarna weer uit te laden. Ideale aanvulling van je speelwinkel of gewoon om de verbeelding van je kleintje te prikkelen. Ze zullen het fantastisch vinden om mee rond te paraderen in huis!

68,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Shop erop los of laat je kindje al zijn favoriete speeltjes rondrijden in deze houten winkelkar van Plan Toys. Het ontwerp is gebaseerd op een klassiek winkelkarretje en heeft een stevige basis, een grote capaciteit om helemaal vol te laden en de wielen zijn afgewerkt met rubber dat geen strepen maken op de vloer. Ook onderaan kan je spulletjes leggen.

Ideaal voor kleine shopper vanaf 2 jaar

Afmetingen: 24,6 x 31 x 40,7 cm

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories