Houten winkeltje - Jour de marché

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40431

Vilac & Ingela P. Arrhenius (22)

Dit schattige kruidenierswinkeltje is de droom van elk kind. De prachtige decoraties zijn van de hand van de zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius.

145,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8100

CollectieVilac Imitation
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Uit de 'Jour de marché' collectie: een heerlijke reeks met een restaurant, een winkeltje en verschillende houten etenswaren, allemaal mooi afgewerkt met prachtige illustraties.

Echt alles is voorzien in deze leuke winkel: houten groenten en fruit, verschillende doosjes met o.a. pasta, rijst, chocola, pizza en ijsjes, een boodschappentas en een houten betaalterminal met kaart!

Geschikt voor kruideniers vanaf 3 jaar.

Afmetingen: 53 x 110 x 47 cm.

Het kraampje wordt opgestuurd in een plat pak, en is heel gemakkelijk zelf te monteren. De zijpanelen kan je inklappen wanneer je kleintje niet met het winkeltje speelt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
549868.13
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories