humoristisch 'Hopeloos verliefd' prentenboek

humoristisch 'Hopeloos verliefd' prentenboek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19803

In het humoristische prentenboek 'Hopeloos verliefd' vragen vier jaloerse damesschapen zich woedend af wat de knappe prins Valentijn toch in...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

In het humoristische prentenboek 'Hopeloos verliefd' vragen vier jaloerse damesschapen zich woedend af wat de knappe prins Valentijn toch in Berendien kan zien. Viel hij op die vlekken in haar gezicht? Of op de flaporen van dat wicht? Trokken die dunne pootjes hem aan, of zou het hem om die schommelbuik gaan?

Het raadsel van de liefde is ondoorgrondelijk en de vier boze schaapjes zullen het nooit weten. Veel lezers weten inmiddels wel dat het met Valentijn en Berendien goed is afgelopen! En verder zijn ze hun hele leven ontzettend verliefd en gelukkig gebleven.

Auteur: Angelika Glitz
Illustrator: Annette Swoboda
Aantal pagina's: 32
ISBN: 9789056373412
Leeftijd: vanaf 4 jaar.


Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurAngelika Glitz
IllustratorAnnette Swoboda
Genreprentenboek
Themaliefde & geluk
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
292400.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.