Allerkleinsten: bodylotion - zonder parfum - 300ml

Hypoallergene Little Ones bodylotion - zonder parfum - 300ml

Staat: Nieuw product

Attitude

BA012

Maak dat zachte babyhuidje nog zachter met deze heerlijke bodylotion van natuurlijke oorsprong, een bodycrème uit de Little Ones-collectie van Attitude. Dankzij het pompje op de superleuke fles kan je de crème perfect doseren en makkelijk aan brengen op de huid van je lieveling.

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeBodylotions

Geef je baby's huidje de perfecte verzorging met deze Little Ones bodylotion zonder parfum van Attitude, er zitten enkel ingrediënten van natuurlijke en minerale oorsprong in. Zo kan je blijven genieten van die streelzachte babyhuid. Deze natuurlijke bodylotion voor kinderen is 100% veilig voor de gevoelige huid, is hypoallergeen, prik en irriteert niet.

Inhoud: 300 ml

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.140.070.36
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.