chaussures i-walk X Shaper 'black' (p20-24)

i-walk X schoenen Shaper 'black' (m20-24)*

Staat: Nieuw product

Bobux

adviesprijs: €70,00
outletprijs: €49


I-walk X: peuter- en kleuterschoenen voor flinke stappers
Uit de...

49,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

adviesprijs: €70,00
outletprijs: €49


I-walk X: peuter- en kleuterschoenen voor flinke stappers
Uit de x-range van Bobux!

Designer Sean Maisano is een echte wereldburger. Zijn jeugdige ontwerpen zijn dan ook de artistieke weerspiegeling van hoe hij de wereld rondom hem ziet. Strakke lijnen, in het oog springende details en een user-centered benadering zijn de kernelementen van Sean's ontwerpen. Exclusief voor Bobux ontwierp Sean de x-range!

De I-walk X is een stoere schoen voor kiddo's die al flink kunnen stappen. De reeks is ontworpen met een focus op de ontwikkeling van groeiende voeten. Met lichte materialen en steun aan de enkel en hiel, perfect om te ravotten! De Shaper i-walk X is gemaakt van leer en ripstop canvas en heeft een flexibele zool. Trotseer de 'urban jungle' in stijl!

Kies de juiste maat !
De voorbereiding in 4 kleine stappen :
* zet jouw kleine spruit op een vel papier
* ga met een pen rond beide voetjes
* meet de lengte van de net getekende voeten
* neem de afmeting van het grootste voetje als referentie

Lees in de tabel (te vinden bij de foto's) de juiste maat af. I-Walk schoentjes lees je in de groene kolom.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!

product referentie :627002 20