Schooltas small 'Bunny'

Ideale schooltas small - Bunny

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG030

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (80)

Een vers schooljaar, een verse boekentas :-) Met dit schattig exemplaar zit je helemaal goed om je kleintje met een gerust hart naar de klas of het kamp te sturen. Met een simpele gesp kan je kleintje zelf het boekentasje openen en sluiten.

De vrolijke print van leuke konijntjes begeleiden je kleuter met het grootste gemak op elk avontuur. De ENGEL. tas kan in de hand of op de rug gedragen worden.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.125

KleurRoze
CollectieBunny
TypeSchooltassen

In Frankrijk heet het de rentree, in Engeland back to school en in België zeggen we: het school is weer begonnen. Wat maakt het uit? Waar je ook woont, na de zomervakantie met een nieuwe rugzak de klas instappen is altijd feestelijk. Voor dit exemplaar ontwierp ENGEL. nieuwe vrolijke designs, voor jongens en meisjes. De gekke bunny, een echte spring in het veld, is een ontwerp van Jurianne Matter.

De buitenzijde van deze hippe boekentas is gemaakt van gerecycleerde frisdrankflessen. Duurzaam en vriendelijker voor het milieu. Aan de binnenzijde vind je een vak met rits en een naamlabel met de tekst travel with me around the world. Sluiten doe je de tas met een klik-gesp. Dragen kan op je rug of met het handvat. En kleine dingetjes berg je op in het voorvak.

Afmetingen: 29 x 9 x 23 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.290.230.4
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories