hanglamp - mint

Industriële hanglamp - munt

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM031

Nog op zoek naar een leuk idee om de kinderkamer wat op te frissen of af te werken? Ga dan voor deze metalen hanglamp van KidsDepot. Een hippe blikvanger in elke kinderkamer en daarbuiten!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Metalen hanglamp in muntkleur van het hippe asseccoire merk KidDepot. Samen met de metalen lampenkap zit er bij deze lamp uiteraard ook fitting en draad zodat het eenvoudig en makkelijk is om hem op te hangen. Verkrijgbaar in 5 verschillende frisse kleurtjes, ook leuk om meerdere lampen te combineren.

Aflmetingen:  27 x 27 x 37 cm

Kleur: munt

Materiaal: metaal

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box tot het wandrek boven de speeltafel: KidsDepot heeft het allemaal!


Type verlichtinghanglamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.270.380.271.8
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!

product referentie :20010525