boek willewete - zo werkt mijn lichaam

Informatief boek Willewete - Zo werkt mijn lichaam

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA015

Vragen over het lichaam, vroeg of laat komt elk kindje ermee af. In dit informatief prentenboek ontdek je samen met je leergierig kleintje alles over onze botten en spieren. Maar je komt ook te weten wat het hart doet, waar de longen zitten, waarom je haren op je huid hebt en zoveel meer ...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044825695

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurPierre Winters
IllustratorMadeleine van der Raad
GenreEducatieve boeken
ThemaOns lichaam

Zo werkt het lichaam is een informatief boekje uit de Willewete-reeks van Clavis. Met allerhande info over ons lichaam. Leuk extraatje: Je vindt in dit boek ook een leuk knutselwerkje, een grote uitklappagina en een mini-quiz, zodat je een op 1-2-3 een echte expert wordt.

Willewete ... dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Auteur: Pierre Winters
Illustrator: Madeleine van der Raad
Thema's: natuur, het menselijk lichaam
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal pagina's: 24
Formaat: 26,9 x 25,8 x 1 cm
Verschijningsdatum: mei 2016
Uitgeverij: Clavis
 
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.260.270.44
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.