Informatief boek Zwanger worden

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN064

Alles wat je moet weten over je kinderwens.

In dit basisboek zet fertiliteitsexpert prof. dr. Petra De Sutter alles van A tot Z op een rij. »» Hoe kun je op een natuurlijke manier zwanger worden?

»» Kun je de natuur een handje helpen?
»» Wat als het niet meteen lukt?
»» Wanneer stap je het beste naar een arts?
»» Wat als jij of je partner onvruchtbaar blijkt te zijn?
»» Wat als het enkel via medische begeleiding kan?

25,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401453721

Het complete basisboek over zwanger worden: van natuurlijke bevruchting tot vruchtbaarheidsproblemen

Het complete basisboek over zwanger worden: van natuurlijke bevruchting tot vruchtbaarheidsproblemen Als je besluit om aan kinderen te beginnen, kan het vaak niet snel genoeg gaan. Maar het pad naar een baby loopt bij iedereen anders en is niet altijd even vanzelfsprekend. Het is dan ook belangrijk om goed geïnformeerd te starten. Zo kun je je kansen op een zwangerschap optimaliseren en tegelijk maximaal instaan voor je eigen gezondheid en die van je kindje.

Met bijdragen van Shanti Van Genechten (Kinderwens Vlaanderen), Manu Keirse (rouwexpert) en Marijke Merckx (De Verdwaalde Ooievaar)

 

Afwerking: Paperback
Aantal pagina's: 189
Afmetingen: 250x210
EAN: 9789401453721

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
203250.86
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.