NULL

ingenieuze zand- en waterhark*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20764

Bouwdino - HABA (19)

Harken of water geven... met de water- en zandhark kan het allebei! Wie de goot met water vult en door de kleine gaatjes in de tanden laat...

3,95 €

Add to my wishlist

Harken of water geven... met de water- en zandhark kan het allebei! Wie de goot met water vult en door de kleine gaatjes in de tanden laat druppelen, kan sporen in het zand toveren! Leef je helemaal uit op het strand of in de zandbak! Materiaal: polypropeen plastiek.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.16.324.20.047
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301048

Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories