Inspirerend invulboek - Dagboek voor mijn dochter

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40597

auteur Elma Van Vliet (15)

Het is nooit te laat om met een dagboek te starten ! Wat dacht je van eentje om later te schenken aan je dochter. Of hou hem stiekem voor jezelf ;-)

Het leven zit vol verhalen en de tijd gaat zo snel dat je al eens het één en ander  vergeet. Met dit geweldige DIY invulboek bewaar je de kleine en grote momenten uit het leven van je dochter voor later.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000353767

Leg alle leuke momenten van je kind vast met dit dagboek voor én over je kind!

Je leven als jonge ouder is ontzettend druk en de tijd vliegt voorbij.

Er gebeurt erg veel in de eerste maanden en jaren, maar het is vaak lastig om al die bijzondere, kleine en grote momenten te onthouden. Met Dagboek voor mijn dochter kun je nu al die grote en kleine verhalen vastleggen in één mooi boek. Van een grappig woordje tot de eerste keer naar school of uit logeren. Met iedere geschreven bladzijde wordt het boekje waardevoller. Onderaan de pagina’s vind je subtiel weergegeven vragen die je kunnen inspireren bij het schrijven.

Het Dagboek voor mijn dochter is een ideaal kraamcadeau! Veel babydagboeken richten zich alleen op het eerste jaar; dit dagboek is gemaakt voor ouders met dochters in de leeftijd van 0-10 jaar.

Uitvoering: gebonden. ISBN 9789000353767. 208 pagina's.

Over de auteur
Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Zij gelooft dat communicatie een van de belangrijkste dingen is in deze tijd waarin iedereen het altijd druk heeft. We werken veel en hebben soms weinig tijd voor de dingen en mensen die echt belangrijk voor ons zijn. Elma heeft wereldwijd al meer dan 3 miljoen boeken verkocht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.0150.2050.1450.44
  • Door Annelies R.
  •  de 06/12/2019
Leuk kraamgeschenk voor een meisjesmama
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories