Inspirerende fototips - Fantastische foto's

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM035

Sta je dolgraag op foto's? Wil je een foto van jou in de woestijn of tussen reuzebloemen? Met dit boek leer je foto's maken als nooit tevoren. Tart de zwaartekracht, bouw een jungle of vlieg over een miljoenenstad! 

Ga aan de slag met een camera of met je telefoon en val van de ene verbazing in de andere!

Supertof cadeau voor kinderen die graag foto's maken en knutselen. 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710950

Leeftijd
AuteurJan Von Holleben
IllustratorJan Von Holleben
GenreInvulboeken
Themafoto's

Met dit boek vol inspirerende fototips zul je voortaan de meest originele foto's maken. Maak je eigen wereld en je dromen werkelijkheid!

Auteur: Jan Von Holleben
Illustrator: Jan Von Holleben
Afwerking: hardcover
Leeftijd: alle
Aantal pagina's: 96

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.225.610.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.