NULL

interactief boekje 'Slaapklets! voor kleuters'

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ24509

Speciaal voor kleintjes die nog niet kunnen lezen heeft Gezinnig een variant gemaakt op het succesvolle dagboek voor het slapengaan: ...

14,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Speciaal voor kleintjes die nog niet kunnen lezen heeft Gezinnig een variant gemaakt op het succesvolle dagboek voor het slapengaan: Slaapklets! voor kleuters.Slaapklets! voor kleuters is een behulpzaam boek om de dag rustig en gezellig af te sluiten. Met behulp van plaatjes en vragen kunnen ouder en kind samen de dag doornemen. Wat is er allemaal gebeurd en hoe voelde dat? Het biedt ouders de kans in de belevingswereld van hun kleuter te duiken en voor kinderen is het fijn een moment de volle aandacht van mama of papa te ontvangen.

Elke linkerpagina bevat dezelfde plaatjes: kies één of meer situaties en laat je kind vertellen. "Heb je vandaag gedanst? Buiten gespeeld of een werkje gedaan? Werd je daar blij van, of misschien verdrietig of boos?" De rechterpagina is steeds anders: een kort spelletje, een of twee kletsvragen en een rustige afsluiter, zoals minimassages. Met Slaapklets! voor kleuters kun je samen kletsen over de dag, even gek doen, ontspannen en je kind lekker instoppen. Ofwel: quality time voor het slapengaan.

De verrassende inhoud is geschreven door educatief schrijfster Michal Janssen. De heldere en vrolijke illustraties zijn getekend door visual storyteller Sabine Wisman. Slaapklets! voor kleuters is bedoeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

ISBN: 9789082338508


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.521.500.35
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?