memory Forêt smart wonders

Interactief Smart Wonder memoryspel - Forest

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30051

Lilliputiens: Smart Wonders (5)

Een geweldig interactief memoryspel met bosvrienden uit de Smart Wonders serie van Lilliputien.

Leg de kaartjes omgekeerd voor je neer en...

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86471

TypeGeheugenspel
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar
Een geweldig interactief memoryspel met bosvrienden uit de Smart Wonders serie van Lilliputien.

Leg de kaartjes omgekeerd voor je neer en onthoud waar ze liggen zodat je duo's kunt vormen. Elk personage uit de sprookjes en het bos rekent op jou om zijn maatje terug te vinden! Je kunt ook mooie mozaïeken maken met de achterzijde van de kaartjes.

Maak het spel nog leuker en download de gratis Lilliputiens app op je smartphone of tablet via de App Store of Google Play. Scan de bovenkant van de deksel en ontdek het interactieve spel. Je favoriete Smart Wonders figuren komen tot leven!

De app is ontworpen voor smartphones en tablets met het besturingssysteem iOS6 en hoger en Android 4.0+. Een camera en bewegingssensor zijn vereist.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
129100.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Smart Wonders
Inspiratie en stories