Interactief voelboekje - Dokter Alice

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30063

Lilliputiens: Alice de vos (6)

Dokter Alice bezoekt al haar patiënten met de ziekenwagen.. Tu-ta-tu-ta! Het varken viel van zijn ladder, het konijn heeft de waterpokken en de...

23,00 €

16,10 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86830

TypeBabyboekjes
KleurOranje
Leeftijdvanaf 6 maanden
DiertjesVos
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensAlice de vos
Dokter Alice bezoekt al haar patiënten met de ziekenwagen.. Tu-ta-tu-ta! Het varken viel van zijn ladder, het konijn heeft de waterpokken en de beer heeft een 'snottebel'.. Onze lieve vos zal ze allemaal verzorgen. Ben je ook ziek? Stop je foto in het boekje en krijg bezoek van de dokter! Bij dit voelboekje hoort een vingerpopje Alice.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151500.35
  • Door Martine R.
  •  de 23/11/2022
prachtig speeltje inclusief vingerpopje
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/05/2020
leuk boekje vol activiteit
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Alice de vos
Inspiratie en stories