Interessant geheugenspel - Imagination

Staat: Nieuw product

Janod

JS348

Verzin samen een zo lang mogelijk verhaal, aan de hand van de mooi geïllustreerde vertelkaarten, en geef je sprookje een spannende twist of (not so) happy end.

10,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02753

SamenstellingenKarton
TypeGeheugenspellen
Leeftijdvanaf 6 jaar

Wakker de verbeelding van je kind(eren) aan en oefen spelenderwijs wat woordenschat, geheugen en zinsbouw met dit leuke gezelschapsspel. Elke speler voegt wat toe aan het verhaal aan de hand van een kaart, en verzint zo mee een nieuwe wending. Let op, iedereen moet telkens het verhaal vanaf het begin vertellen, dus een goed geheugen komt hier zeker van pas.

Geschikt voor 2 tot 5 spelers tussen 6 en 12 jaar. Duur spel: 30 min.
Afmetingen: 10 x 3.5 x 12.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.030.10.21
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.