Interessant geluidenboekje - Bergdieren

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA146

Geluidenboekjes zijn een instant hit bij kleine kapoenen. Ze zijn niet alleen leuk om in te bladeren maar ook naar te luisteren want op elke pagina staat een knopje om de dieren die je ziet ook geluid te laten maken

Probeer het zelf maar! Een fijne kennismaking met de bergdieren in woord, beeld én geluid.

13,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044834000

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMarion Billet
GenreGeluidenboekjes
ThemaDieren

Geluidenboekje Bergdieren is heerlijk leesvoer voor de kleine lezertjes die niet alleen graag in boekjes kijken maar ook luisteren. Elk beestje komt natuurlijk met zijn of haar eigen geluid. Dit stevig kartonboekje met geluiden is geschikt voor lezertjes vanaf 12 maanden.

Zes verschillende geluiden en zes verschillende plaatjes om te ontdekken. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! De batterijen zijn netjes weggewerkt en vervangbaar.

Auteur: Marion Billet
Illustrator: Marion Billet
Afwerking: hardback
Leeftijd: 12-18 maanden
Aantal pagina's: 14
Formaat: 15 x 15 x 2 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.