Geo blokkenpuzzel

Interessante Geo blokkenpuzzel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT165

Op een speelse manier vormen en kleuren leren benoemen wordt een koud kunstje met deze leuke blokkenset van PlanToys.

De verschillende blokjes zijn gemaakt uit het hout van oude rubberbomen die geen rubber meer geven en gekleurd met verf op waterbasis. Leuk om mee te spelen én mooi voor onze planeet dus.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5391

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar

Geo Blokkenpuzzel van PlanToys - ideaal om te stapelen, puzzelen én ordenen. In totaal 10 blokken in 5 verschillende vormen.

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.59
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.