Interessante kruiprol - Droomstad

Staat: Nieuw product

Haba

HAB778

De kruiprol Droomstad is echt het ontdekken waard. Baby's kunnen de met lucht gevulde kruiprol voor zich uit rollen, er achteraan kruipen en daarbij heel veel ontdekken.

Er zijn verschillende dieren en auto’s, knisper- en voeleffecten en nog veel meer om te ontdekken, om mee te spelen en zich te verwonderen. Het ideale speelgoed voor de kleine ontdekker.

57,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302867

CollectieVoor baby's
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden

Kruiprol Droomstad van Haba met meer dan 10 elementen om te ontdekken, met speelfiguur vliegtuig, spiegeltjes, doorkijkraampjes die zicht geven op verrassingen binnenin, bevordert de motorische ontwikkeling. Kijk je mee wat er verstopt zit achter de doorkijkraampjes?

Afmetingen: 24 x 55 cm
Materiaal: polyester, gevuld met lucht
Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!