Intrigerend spel - Shake 'n Flip

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT137

Dit houten spel spreekt alle leeftijden aan en is een geweldige manier om vriendelijke competitie en een gevoel van sportiviteit aan te moedigen. Door dit spel te spelen verbetert je kleintje zijn algehele motoriek en coördinatie.

Het is een leuk familiespel - gemaakt uit natuurlijke materialen - dat perfect is voor regenachtige namiddagen of zonnige dagen op het balkon.

25,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4633

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuk spel Shak 'n Flip van Plan Toys. Dit ecologische houten spel kan alleen of met anderen worden gespeeld. Plaats de jetons met de kleur naar beneden, plaats het kleine houten kopje erop en schud het totdat de kleur wordt onthuld. Gebruik de gekleurde dobbelsteen om de pionnen te selecteren en te spelen met een vriend om te zien wie de meest kleurrijke pionnen kan krijgen. Dit speeltje bevat twaalf pionnen, twee kopjes, een gekleurde dobbelsteen en een praktische opbergtas.Dit speeltje bevat twaalf pionnen, twee kopjes, een gekleurde dobbelsteen en een praktische opbergtas.Dit speeltje bevat twaalf pionnen, twee kopjes, een gekleurde dobbelsteen en een praktische opbergtas.Dit speeltje bevat twaalf pionnen, twee kopjes, een gekleurde dobbelsteen en een praktische opbergtas.Dit speeltje bevat twaalf pionnen, twee kopjes, een gekleurde dobbelsteen en een praktische opbergtasje. Met katoenen tasje om alle jetons in te steken en makkelijk mee te nemen.

Inhoud spel: 12 pionnen, 2 kopjes, een gekleurde dobbelsteen en een praktische opbergtas.

Leeftijd: vanaf 3 jaar - niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.

Afmetingen stoffen draagtas: 19 x 19 x 6 cm - de jetons zijn 5,3 cm hoog

Materiaal: ecologisch rubberhout - katoen - afgewerkt zonder gebruikt van schadelijke verf of lijm. Ook verpakt in een gerecycleerde en niet-giftige verpakking.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.28
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.