Louise lunchtas

Isothermische Louise lunchtas

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL043

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (23)

Leuk koeltasje vol kleurrijke pluimpjes in roze tinten. Dit fijn tasje is ideaal om overal mee naartoe te nemen zodat je altijd kan genieten van een verse en lekker lunch.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86907

Louise bewaakt al je lekkers! Je lunch of vieruurtje blijven lekker koel in deze isothermische lunchbag met naamlabel. Lekker handig in gebruik en je kunt hem schuin over je schouder dragen of vastmaken aan je boekentas met het clipsysteem op het handvat.

Afmetingen: 18 x 22 x 8 cm

Lilliputiens is van Belgische makelij. Hun kleurrijke en betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen ze een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
923200.21
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories