Ivalu houten bijtspeeltje Mr bear natural

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD129

Stijlvol spelen met Liewood (75)

Liewood's Ivalu is een ideale aanwinst voor je baby's speelgoed collectie. Het is een rammelaar en bijtspeeltje in elkaar.

Het blanke hout geeft het speeltje een natuurlijke look en de parels zorgen voor een hippe twist. Ideale afleiding voor onderweg boven te halen ;-)

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12545 0067

CollectieIvalu
TypeBabyspeelgoed

Ivalu Houten Bijtspeeltje Mr Bear Natural, opnieuw een topper uit de LIEWOOD collectie en vast ook voor je klein bijtmonster. Het bereleuke babyspeeltje heeft een ergonomische en tegelijk super schattige vorm en er zitten 2 parels in het midden in stijlvolle kleurtjes.

Materiaal: natuurlijk beukenhout
Afmetingen: diameter 8 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8380.15
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories