Jack de ontdekkingsleeuw

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL092

Een veelzijdig speeltje dat baby’s zintuigen stimuleert met allerlei geluiden en texturen en hem z’n tandjes laat oefenen. Een spiegeltje in Jack’s mond zorgt voor veel plezier, maar vooral z’n inlegvormpjes maken hem bijzonder. Wie vindt de meloen in z’n mond, de toekan en het aapje in z’n buik? Vormen herkennen en voorwerpen weer netjes positioneren, ziedaar Jack’s extra opdracht voor pientere baby’s!

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83050

Voor extra speelplezier heeft Jack een ring in zijn oor, vibreert de toekan en maakt de watermeloen een knisperend geluid. Gedaan met spelen? Stop alles in de buik van Jack en sluit hem met de velcro.

Afmetingen: 22 x 14 x 15 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasinstructies: Wasbaar aan de oppervlakte

Leeftijd: +6m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1716230.38
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.