jolig houten steekspel 'kleurenpret'

jolig houten steekspel 'kleurenpret'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14104

Een bijzondere ervaring voor kleine kleurenvriendjes! De vrolijk gekleurde stekers en stukken maken talloze steekvarianten mogelijk. Het...

34,95 €

Add to my wishlist

Een bijzondere ervaring voor kleine kleurenvriendjes! De vrolijk gekleurde stekers en stukken maken talloze steekvarianten mogelijk. Het steekspel is geschikt om vrij te spelen en stimuleert zo de fijne motoriek en de creativiteit van je kleine bouwvriend.
Materiaal: 36 stukken en steekbord van beukenhout.
Afmetingen steekbord: 19 x 19 cm
Leeftijd: 2 - 6 jaar

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
218.621.31.27
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2188